InicioSociedadVuit persones aturades es formen en el sector de la construcció a...

Vuit persones aturades es formen en el sector de la construcció a lo Sindicat

La formació, realitzada a petició del Gremi de Constructors del Montsià, també ha comptat amb pràctiques de l’ofici a espais públics d’Amposta

L’Ajuntament d’Amposta, a través de la seua àrea de Desenvolupament Social i Econòmic i en el marc del programa Treball a les 7 Comarques, ha impartit un curs de Capacitació bàsica per a la construcció. Una formació que han seguit vuit persones aturades i que s’ha desenvolupat a les dependències de Lo Sindicat i en espais públics d’Amposta, on s’han realitzat les pràctiques de l’ofici.

«Aquest curs va ser una petició del Gremi de Construcció del Montsià que reclamen operaris qualificats per a les seves empreses», explica l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs. De fet, alguns dels representats de les principals empreses del Gremi, com per exemple: Construccions PROPA; Adolfo Constructors del Montsià; Sostre-Estan; Caballé Constructors; Also-Martí; Maceria XXII i Joan Torta Navarro_Arquitecte.

El curs, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, ha tingut una durada de 195 obres i els alumnes han aprés coses com l’elaboració de mortes, pastes, formigons o materials de rejuntat, tancaments, acabats i prevenció de riscos, entre d’altres.

 

Últimos artículos

La Comunidad de Madrid presenta el catálogo Piedras preciosas son los libros. De Gutemberg a la industria editorial

Lo hace a través de los fondos custodiados en el Archivo Histórico de Protocolos...

VIII Cita con el vino en Lardero

Este 17 de Junio a las 19:00 horas en la calle Soldevilla tendrá lugar...

Presentación de la programación de la Semana del Orgullo Manchego 2023 en Alcázar de San Juan

La Asociación Plural LGTBI+ Mancha Centro ha celebrado una rueda de prensa esta mañana...

FIESTAS DEL CORPUS 2023

Aceuchal celebra su tradicional Fiesta del Corpus del 8 al 11 de Junio en...

Quizá también te guste