InicioSociedadUna jornada a l’auditori debatrà el model de comerç de proximitat i...

Una jornada a l’auditori debatrà el model de comerç de proximitat i com enfortir-lo

Serà aquest divendres 3 de febrer, a partir de les 10 del matí, i comptarà amb la presència del director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya.

Generar debat i noves idees de treball per a l’enfortiment del model comercial de proximitat. Aquest és el principal objectiu de la Jornada comerç a Amposta: comerç, mercats i tecnologia, que tindrà lloc el proper 3 de febrer a l’auditori municipal de la capital del Montsià. La jornada, organitzada per l’àrea de Comerç i Mercat Municipal, va dirigida tant als i les comerciants com també a aquelles persones de l’administració pública de tot el territori encarregades de fer polítiques públiques vinculades al comerç de proximitat.

La voluntat és posar a debat la transformació que viu el teixit comercial i mirar cap al futur estratègies per poder seguir enfortint-se. Es tracta, a més, d’una acció inclosa dins del Fons Europeu Next Generation atorgat a l’Ajuntament d’Amposta de prop de 500.000 euros per a la transformació digital del comerç i el Mercat Municipal.

La jornada serà inaugurada per l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs a les 10 del matí. Durant tot el matí es parlaran de temes com la relació entre comerç i tecnologia o els mercats i els valors de futur. Així, a més de parlar sobre els Next Generation com una palanca per a un nou model de comerç, ponència a càrrec d’Oriol Cesena, director de la consultora Focalizza, també hi haurà una xerrada sobre comerç i tecnologia amb Cesa, l’expert en tecnologies aplicades al punt de venda, Jaume Portell, i el president de Fecoam, Joan Garcia. Un altre dels punts forts serà la taula rodona de visions pràctiques en relació als mercats municipals on participaran la directora del Mercat Central de Tarragona, Mònica Garcia, la dinamitzadora del Mercat Municipal d’Amposta, Sènia Casanova, i la directora del Mercat de Sa Plaça de Maó, Verònica Mullor; una taula que estarà moderada per la cap de comerç del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, Marta Raurell. La jornada la clourà el director de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Jordi Torrades.

Per assistir, cal fer inscripció a: https://tinyurl.com/nhzkr3p3

Descarregar document (PDF)

Últimos artículos

El Gobierno local se suma a la jornada formativa sobre violencia de género de la Asociación de Mujeres ‘María de Padilla’ – Ayuntamiento de...

La concejala de Servicios Sociales e Igualdad, Ana Abellán, ha participado este sábado en...

La Virgen de los Dolores y el Cristo de la Fe, protagonistas en la primera procesión de la Semana Santa Quintanareña

La procesión del Viernes de Dolores da el pistoletazo de salida a una Semana...

El Colegio Ntra. Sra. de los Dolores celebra la festividad de su patrona

El Colegio Ntra. Sra. de los Dolores de Quintanar de la Orden ha celebrado,...

Quizá también te guste

L’Hospital Comarcal i Imad signen un conveni per ampliar el servei de parts a l’Hospital

L’Hospital Comarcal d’Amposta i l’Institut Mèdic...

Catorze emprenedors reben assessorament en la primera edició d’Agroemprèn

D’aquests, deu han formulat un total de nou projectes, quatre dels quals estan a...