InicioSociedadUn torneig del videojoc League of Legends donarà tret de sortida a...

Un torneig del videojoc League of Legends donarà tret de sortida a les activitats de Viu la Pasqua

Amposta serà seu d’un torneig del videojoc League of Legends. Serà el proper 1 d’abril a l’auditori municipal d’Amposta, de la mà del Video Art Game (VAG), qui organitza aquesta cita en col·laboració amb la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Amposta. «Volem fer activitats durant tot l’any i no només a la trobada anual de l’octubre», explica Jordi Giner, membre de l’Associació del VAG, qui posava en valor que durant tot el dia hi haurà presentadors narrant els enfrontaments d’aquest videojoc, així com també activitats per a xiquetes i xiquets amb el VAG Kids. «Seran activitats per a menuts i menudes a partir d’uns cinc anys», afegeix Giner. Per a la participació del torneig cal inscripció prèvia. Es pot fer des del dilluns 27 d’abril  a www.vag.cat.

L’alcalde, Adam Tomàs, posa en valor el fet d’oferir activitats de la mà d’aquells que són especialistes. «Creem sinergies amb VAG, amb qui treballem des de l’any 2018, per oferir una oferta lúdica al jovent de la nostra ciutat just quan comencen les vacances de Pasqua», diu, «i també de les empreses privades Delinternet i Recicling System».

L’activitat, dirigida a joves a partir de les 14 anys, formarà part de la programació de Viu la Pasqua, que des de fa dos anys, organitza la regidoria de Joventut. «Les activitats de Viu la Pasqua estan dirigides a un públic més infantil i seran el 3, 4 i 5 d’abril, però el cap de setmana previ fem activitats per un públic més gran, amb unes inquietuds diferents», assenyala la regidora de Joventut, Carla Bonfill. 

Últimos artículos

La Comunidad de Madrid organiza el segundo torneo de videojuegos eSports en nueve bibliotecas públicas de la capital

La Comunidad de Madrid organiza por segundo año consecutivo eSports,...

La Comunidad de Madrid presenta para Hispanidad 2023 una amplia programación teatral con la presencia de 70 compañías

Así, en la primera jornada de este encuentro dedicado a la cultura en español...

¿Y si me llevas a casa?

Puesto que hoy es el Día del Corazón te proponemos un nuevo libro recomendado...

Quizá también te guste

Renovación de la pista «Juan de Vivero»

¡Buenos días! Así luce la pista «Juan de Vivero». ¡Que la disfrutéis!

Adelanto en 15 minutos del servicio de las 7:00h de la línea regular de «La Regional» a partir del 2 de octubre. – Cabezón...

    Informamos que debido al corte de la carretera VA-113  por obras y ante las...