InicioSociedadUn torneig del videojoc League of Legends donarà tret de sortida a...

Un torneig del videojoc League of Legends donarà tret de sortida a les activitats de Viu la Pasqua

Amposta serà seu d’un torneig del videojoc League of Legends. Serà el proper 1 d’abril a l’auditori municipal d’Amposta, de la mà del Video Art Game (VAG), qui organitza aquesta cita en col·laboració amb la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Amposta. «Volem fer activitats durant tot l’any i no només a la trobada anual de l’octubre», explica Jordi Giner, membre de l’Associació del VAG, qui posava en valor que durant tot el dia hi haurà presentadors narrant els enfrontaments d’aquest videojoc, així com també activitats per a xiquetes i xiquets amb el VAG Kids. «Seran activitats per a menuts i menudes a partir d’uns cinc anys», afegeix Giner. Per a la participació del torneig cal inscripció prèvia. Es pot fer des del dilluns 27 d’abril  a www.vag.cat.

L’alcalde, Adam Tomàs, posa en valor el fet d’oferir activitats de la mà d’aquells que són especialistes. «Creem sinergies amb VAG, amb qui treballem des de l’any 2018, per oferir una oferta lúdica al jovent de la nostra ciutat just quan comencen les vacances de Pasqua», diu, «i també de les empreses privades Delinternet i Recicling System».

L’activitat, dirigida a joves a partir de les 14 anys, formarà part de la programació de Viu la Pasqua, que des de fa dos anys, organitza la regidoria de Joventut. «Les activitats de Viu la Pasqua estan dirigides a un públic més infantil i seran el 3, 4 i 5 d’abril, però el cap de setmana previ fem activitats per un públic més gran, amb unes inquietuds diferents», assenyala la regidora de Joventut, Carla Bonfill. 

Últimos artículos

¿Y si me llevas a casa?

Una nueva semana acaba, y como ya es costumbre la Red de Bibliotecas Municipales...

Los alumnos de la ESO del IES Miguel de Cervantes realizan un taller en el arqueódromo del Parque Alces

Esta mañana, varios alumnos y alumnas de 1º de la ESO del IES Miguel...

Inmaculada Jiménez recoge los premios otorgados por el Ministerio y la FEMP a dos programas educativos del Ayuntamiento

Ha asistido junto con la concejala de Educación, Nazareth Rodrigo a la jornada de...

Quizá también te guste

L’Ajuntament d’Amposta renova el Segell Infoparticipa a la transparència en la comunicació

Ha aconseguit un compliment del 94%, validant 49 dels 52 indicadors, i certifica així...