InicioSociedadTurisme i Cultura programen una setantena de rutes guiades per descobrir Amposta

Turisme i Cultura programen una setantena de rutes guiades per descobrir Amposta

Les regidories de Turisme i Cultura han programat per enguany més d’una setantena de rutes guiades per descobrir la història, la natura i el patrimoni de la ciutat. Són més de 20 rutes més que el 2022. «L’oferta ha tingut molt bona acollida i és per això que enguany s’ha ampliat», destaca l’alcalde, Adam Tomàs.

 A més, per fer més atractiva l’oferta a la ciutadania d’Amposta, per poder conèixer l’entorn de la ciutat, s’ha creat una oferta 2×1 en les entrades per a la població local d’Amposta. Només hauran de comprar una entrada i podran venir dues persones acreditant a l’inici de la ruta que son residents de la ciutat.

Altres novetats són que les visites guiades a la Torre de la Carrova també inclouen la visita a la Vila Romana. També s’han incrementat el nombre de rutes amb bicicleta per fomentar-ne l’ús i s’han afegit dues rutes amb caiac a l’estiu pel riu Ebre per descobrir la història que amaga el castell, la façana fluvial i també la Illa de Sapinya.

Com l’any passat, s’oferiran visites guiades al Poble Nou del Delta, durant l’estiu que finalitzaran amb les espectaculars vistes des del campanar.

També hi haurà altres rutes eventuals com les de la Batalla de l’Ebre, la literària amb motiu de l’any Arbó, les modernistes a la Festa del Mercat, etc.

Els preus de les rutes van del 5€ als 15€. Totes aquestes rutes guiades i d’altres activitats, es poden consultar i reservar a www.turismeamposta.cat/esdeveniments

Últimos artículos

VIII Cita con el vino en Lardero

Este 17 de Junio a las 19:00 horas en la calle Soldevilla tendrá lugar...

Presentación de la programación de la Semana del Orgullo Manchego 2023 en Alcázar de San Juan

La Asociación Plural LGTBI+ Mancha Centro ha celebrado una rueda de prensa esta mañana...

FIESTAS DEL CORPUS 2023

Aceuchal celebra su tradicional Fiesta del Corpus del 8 al 11 de Junio en...

El Ayuntamiento de Alcázar de San Juan se une a ALCER en el Día Nacional del Donante de Órganos y Tejidos

En conmemoración del Día Nacional del Donante de Órganos y Tejidos, la Asociación Para...

Quizá también te guste