InicioSociedadProp de 200 persones utilitzen el Reciclamòbil els primers tres mesos de...

Prop de 200 persones utilitzen el Reciclamòbil els primers tres mesos de funcionament

Les càpsules de cafè, les bateries i piles i els aparells electrònics, els residus més dipositats

El 17 d’abril va entrar en funcionament el Reciclamòbil, la deixalleria mòbil itinerant on es poden portar els residus de mida petita i mitjana que no s’han de llençar als contenidors. Tres mesos després, prop d’unes 200 persones s’han acostat a aquest equipament per dipositar-hi algun dels residus permesos. «Analitzant les dades de persones usuàries, hem vist com cada mes s’han incrementat els nombre de persones que utilitzen el servei», explica la regidora d’Acció Climàtica i Medi Rural, Núria Marco.

Els tres residus que més diposita la gent són les càpsules de cafè, les bateries i piles i els aparells electrònics petits. Al Reciclamòbil també es poden llençar bombetes i fluorescents, vidre pla, estris de cuina metàl·lics, material de ceràmica i material plàstic.

El Reciclamòbil està operatiu els dilluns a la plaça de la Mancomunitat, els dimecres al pàrquing del carrer Madrid, davant de l’Institut Montsià i els dijous al carrer Amèrica, davant del pati de l’escola Miquel Granell. El seu horari és de 10h a 17h. 

Per seguir donant a conèixer el servei, l’Ajuntament ha editat un vídeo on s’explica què és el Reciclamòbil i tota la informació del servei.

Últimos artículos

El alcalde ensalza el “trabajo y esfuerzo” de los grupos folclóricos “por mantener viva la llama de nuestras tradiciones”

Durante el acto de celebración del 30 aniversario de la Federación Regional de Folclore...

Centenario de Italo Calvino

CENTENARIO de ITALO CALVINO Pulse el siguiente enlace para ver la información   https://www.canva.com/design/DAFu54fQ8PM/dSxaQgMPuy_-s9_DHbs6Cg/view?utm_content=DAFu54fQ8PM&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink

Díaz Ayuso asiste a la despedida de las Ventas del diestro Julián López, El Juli

La presidenta de la Comunidad de Madrid, Isabel Díaz Ayuso,...

Quizá también te guste

Renovación de la pista «Juan de Vivero»

¡Buenos días! Así luce la pista «Juan de Vivero». ¡Que la disfrutéis!

Adelanto en 15 minutos del servicio de las 7:00h de la línea regular de «La Regional» a partir del 2 de octubre. – Cabezón...

    Informamos que debido al corte de la carretera VA-113  por obras y ante las...