InicioSociedadOberta la convocatòria de subvencions per a activitats culturals del 2023

Oberta la convocatòria de subvencions per a activitats culturals del 2023

L’Ajuntament d’Amposta ha obert la convocatòria de les ajudes per a la realització de programes i activitats cultural d’aquest 2023. Es destinaran 36.000 euros per uns ajuts que tenen per objectiu fomentar la iniciativa ciutadana, tant de manera individual com col·lectiva, en projectes i activitats de caire cultural. Així, es poden acollir a aquests ajuts particulars, entitats culturals i associacions cíviques d’Amposta que entre l’1 de novembre del 2022 i el 22 d’octubre del 2023 organitzen activitats culturals a la ciutat.

La data màxima per presentar aquesta sol·licitud és el 21 de juliol i es poden subvencionar activitats i programes de difusió cultural, les iniciatives de recuperació i difusió del patrimoni cultural, tradicional i popular i les activitats d’animació i formació sociocultural.

Podeu consultar les bases i la convocatòria aquí.

 

Últimos artículos

El alcalde ensalza el “trabajo y esfuerzo” de los grupos folclóricos “por mantener viva la llama de nuestras tradiciones”

Durante el acto de celebración del 30 aniversario de la Federación Regional de Folclore...

Centenario de Italo Calvino

CENTENARIO de ITALO CALVINO Pulse el siguiente enlace para ver la información   https://www.canva.com/design/DAFu54fQ8PM/dSxaQgMPuy_-s9_DHbs6Cg/view?utm_content=DAFu54fQ8PM&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink

Díaz Ayuso asiste a la despedida de las Ventas del diestro Julián López, El Juli

La presidenta de la Comunidad de Madrid, Isabel Díaz Ayuso,...

Quizá también te guste

Renovación de la pista «Juan de Vivero»

¡Buenos días! Así luce la pista «Juan de Vivero». ¡Que la disfrutéis!

Adelanto en 15 minutos del servicio de las 7:00h de la línea regular de «La Regional» a partir del 2 de octubre. – Cabezón...

    Informamos que debido al corte de la carretera VA-113  por obras y ante las...