InicioSociedadLes obres del passeig Canal, a bon ritme

Les obres del passeig Canal, a bon ritme

L’actuació, que ha construït la vorera al cantó del canal, ha suprimit barreres arquitectòniques i ha habilitat infraestructura ciclista, forma part del projecte pel qual l’Ajuntament d’Amposta ha rebut el Fons Next Generation dels Plans de Sostenibilitat turística en destí

Les obres del passeig Canal avancen a bon ritme. Aquest divendres al matí l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, acompanyat pel regidor de Serveis al Territori, Miquel Subirats, han visitat de l’espai on han comprovat, de primera mà, l’estat de les actuacions.

Les obres consisteixen en la urbanització del passeig Canal i habilitació de la infraestructura ciclista i tenen un pressupost de prop de 250.000 euros, 150.000 euros dels quals finançats per fons europeus. I és que aquesta actuació forma part del projecte Pla de sostenibilitat turística d’Amposta pel qual l’Ajuntament ha rebut dos milions d’euros dels Fons Europeus Next Generation dels Plans de Sostenibilitat turística en destí en la seva convocatòria. Aquest Pla, a més d’incloure accions com la rehabilitació de les Cases del Castell o la compra d’una embarcació sostenible per a la navegació fluvial, també incloïa una actuació per donar sentit a tots els espais ciclables de la ciutat.

L’obra de reurbanització ha millorat els paviments, el mobiliari i jardineria i les senyalitzacions. També s’ha construït la vorera del passeig Canal, fins ara inexistent al cantó del Canal i s’ha fet l’habilitació de la infraestructura ciclista per tot el tram afectat per l’obra, per connectar amb el carril bici ja existent al passeig del Canal Marítim. A més, s’han eliminat totes les barreres arquitectòniques existents en aquest tram.

Últimos artículos

¿Y si me llevas a casa?

Una nueva semana acaba, y como ya es costumbre la Red de Bibliotecas Municipales...

Los alumnos de la ESO del IES Miguel de Cervantes realizan un taller en el arqueódromo del Parque Alces

Esta mañana, varios alumnos y alumnas de 1º de la ESO del IES Miguel...

Inmaculada Jiménez recoge los premios otorgados por el Ministerio y la FEMP a dos programas educativos del Ayuntamiento

Ha asistido junto con la concejala de Educación, Nazareth Rodrigo a la jornada de...

Quizá también te guste

L’Ajuntament d’Amposta renova el Segell Infoparticipa a la transparència en la comunicació

Ha aconseguit un compliment del 94%, validant 49 dels 52 indicadors, i certifica així...