InicioSociedadL’Ajuntament executa prop de 650.000 euros d’asfaltat

L’Ajuntament executa prop de 650.000 euros d’asfaltat

Entre desembre i gener s’ha renovat l’asfalt de l’avinguda Santa Bàrbara entre la rotonda de la Castellania i la C-12, un tram del carrer Sebastià Arbó, alguns dels carrers annexos al carrer Sant Cristòfol, trams dels carrers Itàlia, Poble Nou i Mas de Barberans i el carrer d’entrada al polígon de Tosses

L’avinguda Santa Bàrbara entre la rotonda de la Castellania i la C-12, un tram del carrer Sebastià Arbó, alguns dels carrers annexos al carrer Sant Cristòfol, trams dels carrers Itàlia, Poble Nou i Mas de Barberans i el carrer d’entrada al polígon de Tosses són les diferents vies públiques que l’Ajuntament d’Amposta està asfaltant aquestes darreres setmanes. Ho ha fet dins de les actuacions d’asfaltat que ha executat en els darrers dotze mesos i que sumen un total de prop de 650.000 euros.

La millora del ferm d’aquestes vies arriba, tal i com recorda l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, després de la millora dels serveis de clavegueram i aigua potable de sota. «Com sempre hem defensat, la renovació de l’asfalt es fa sempre que ens assegurem que els pluvials, clavegueram i aigua potable de sota està bé, sigui perquè ja l’hem substituït prèviament, o sigui perquè encara té una vida útil llarga», diu l’alcalde. «Sabem que és un model més lent, però garanteix que la renovació de la vida pública pugui durar més anys i forma part d’un pla establert de millora d’infraestructures després de molts anys de manca de manteniment».

Des del 2019, l’Ajuntament d’Amposta ha executat gairebé 5 milions d’euros en obres de millora de la via pública, «una dada històrica quant a inversió de l’espai públic de la ciutat», rebla Tomàs.

Últimos artículos

¿Y si me llevas a casa?

Una nueva semana acaba, y como ya es costumbre la Red de Bibliotecas Municipales...

Los alumnos de la ESO del IES Miguel de Cervantes realizan un taller en el arqueódromo del Parque Alces

Esta mañana, varios alumnos y alumnas de 1º de la ESO del IES Miguel...

Inmaculada Jiménez recoge los premios otorgados por el Ministerio y la FEMP a dos programas educativos del Ayuntamiento

Ha asistido junto con la concejala de Educación, Nazareth Rodrigo a la jornada de...

Quizá también te guste

L’Ajuntament d’Amposta renova el Segell Infoparticipa a la transparència en la comunicació

Ha aconseguit un compliment del 94%, validant 49 dels 52 indicadors, i certifica així...