InicioSociedadL’Ajuntament executa prop de 650.000 euros d’asfaltat

L’Ajuntament executa prop de 650.000 euros d’asfaltat

Entre desembre i gener s’ha renovat l’asfalt de l’avinguda Santa Bàrbara entre la rotonda de la Castellania i la C-12, un tram del carrer Sebastià Arbó, alguns dels carrers annexos al carrer Sant Cristòfol, trams dels carrers Itàlia, Poble Nou i Mas de Barberans i el carrer d’entrada al polígon de Tosses

L’avinguda Santa Bàrbara entre la rotonda de la Castellania i la C-12, un tram del carrer Sebastià Arbó, alguns dels carrers annexos al carrer Sant Cristòfol, trams dels carrers Itàlia, Poble Nou i Mas de Barberans i el carrer d’entrada al polígon de Tosses són les diferents vies públiques que l’Ajuntament d’Amposta està asfaltant aquestes darreres setmanes. Ho ha fet dins de les actuacions d’asfaltat que ha executat en els darrers dotze mesos i que sumen un total de prop de 650.000 euros.

La millora del ferm d’aquestes vies arriba, tal i com recorda l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, després de la millora dels serveis de clavegueram i aigua potable de sota. «Com sempre hem defensat, la renovació de l’asfalt es fa sempre que ens assegurem que els pluvials, clavegueram i aigua potable de sota està bé, sigui perquè ja l’hem substituït prèviament, o sigui perquè encara té una vida útil llarga», diu l’alcalde. «Sabem que és un model més lent, però garanteix que la renovació de la vida pública pugui durar més anys i forma part d’un pla establert de millora d’infraestructures després de molts anys de manca de manteniment».

Des del 2019, l’Ajuntament d’Amposta ha executat gairebé 5 milions d’euros en obres de millora de la via pública, «una dada històrica quant a inversió de l’espai públic de la ciutat», rebla Tomàs.

Últimos artículos

“Tú eres la llave” campaña de educación ambiental presentada en Alcázar

El concejal de Sostenibilidad reclama la implicación del sector productivo e industrial en el...

Tortolis ludoteka asteazkenean zabalduko da eta hiru egunez ate irekiak ospatuko ditu

2023 / 09 / 25 Tortolis ludotekak, irailaren 27an zabalduko ...

29 de Septiembre TALLER DE EMPLEABILIDAD

29 de Septiembre TALLER DE EMPLEABILIDAD | Ayuntamiento de Lardero Utilizamos cookies para asegurar...

Quizá también te guste