InicioSociedadL’Ajuntament encarrega la redacció del Pla Local d’Habitatge

L’Ajuntament encarrega la redacció del Pla Local d’Habitatge

L’Ajuntament d’Amposta, a través de la seva regidoria de Drets Socials i Ciutadania, redactarà un Pla Local d’Habitatge com a instrument que planifiqui i programi totes les polítiques municipals en matèria d’habitatge per als propers anys. «Des del 2015, conscient de les necessitats del municipi, l’equip de govern hem desenvolupat polítiques per posar a disposició de la ciutadania habitatges públics, passant de gestionar de 9pisos a 63», recorda l’alcalde, Adam Tomàs, «i ara fem un pas més, creant un document que ens permeti detectar i acotar les principals necessitats i problemàtiques d’Amposta en aquest àmbit». 

«El primer pas per iniciar l’elaboració del Pla Local d’Habitatge és l’anàlisi i la diagnosi de la situació de l’habitatge al municipi, a través de la diagnosi de les necessitats d’habitatge al municipi i del seu grau de cobertura, de l’anàlisi dels recursos i dels instruments municipals, del planejament urbanístic, de la situació del mercat i parc d’habitatges i de l’anàlisi demogràfica», explica la regidora de Drets Socials i Ciutadania, Núria Ferré. 

És per això que, la Junta de Govern Local del 13 de març va encarregar la redacció d’aquest Pla a l’empresa Celobert, cooperativa d’arquitectura, enginyeria i urbanisme, que serà l’encarregada de fer aquesta diagnosi, per després marcar el full de ruta a seguir els propers anys.

Últimos artículos

Regresa el Banco Municipal de Libros para facilitar la adquisición de libros escolares durante el curso 2023-2024

Esta web utiliza cookies para que podamos ofrecerte la mejor experiencia de usuario posible....

La Comunidad de Madrid dedica una exposición al mundo rural y su despoblación a través de la fotografía de Jose Manuel Navia

La muestra, que forma parte del programa oficial de PHotoEspaña y está organizada en...

Quizá también te guste