InicioSociedadL’Ajuntament contracta tres treballadors durant 12 mesos dins el programa Treball i...

L’Ajuntament contracta tres treballadors durant 12 mesos dins el programa Treball i Formació – Línia Ucraïna

L’Ajuntament d’Amposta ha contractat a 3 persones durant 12 mesos en el marc del programa Treball i Formació – Línia Ucraïna subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat per la Conferència Sectorial d’Ocupació i Afers Laborals del Ministeri de Treball i Economia Social de l’any 2022. Aquesta línia preveu, a més de la contractació, actuacions de formació en competències lingüístiques. L’objectiu del programa, i doncs, la contractació, és millorar l’ocupabilitat de persones demandants d’ocupació no ocupades, provinents d’Ucraïna, a les quals se’ls hagi concedit la protecció temporal, amb la targeta d’identificació d’estranger o bé la resolució de concessió que indiqui que es tracta del permís de protecció temporal.

Així mateix, ahir també van iniciar els contractes de treball de 2 dones, que en un termini màxim de 12 mesos, prestaran serveis a l’Ajuntament d’Amposta, en el marc del programa Treball i Formació – Línia DONA subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat per la Conferència Sectorial d’Ocupació i Afers Laborals del Ministeri de Treball i Economia Social de l’any 2022. Aquesta convocatòria, preveu a més de la contractació, accions de formació. Sent l’objectiu de la contractació, i doncs, el programa, facilitar experiències professionals a un sector de població, com són les dones, de manera que es facilitin les transicions posteriors al mercat de treball ordinari.

Per tal de conèixer més informació sobre el Programa Treball i Formació – Línia DONA o Línia Ucraïna, podeu consultar a la pàgina web de Lo Sindicat, o trucar a l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic (977 70 40 27) de l’Ajuntament d’Amposta.

Últimos artículos

El Gobierno local se suma a la jornada formativa sobre violencia de género de la Asociación de Mujeres ‘María de Padilla’ – Ayuntamiento de...

La concejala de Servicios Sociales e Igualdad, Ana Abellán, ha participado este sábado en...

La Virgen de los Dolores y el Cristo de la Fe, protagonistas en la primera procesión de la Semana Santa Quintanareña

La procesión del Viernes de Dolores da el pistoletazo de salida a una Semana...

El Colegio Ntra. Sra. de los Dolores celebra la festividad de su patrona

El Colegio Ntra. Sra. de los Dolores de Quintanar de la Orden ha celebrado,...

Quizá también te guste

L’Hospital Comarcal i Imad signen un conveni per ampliar el servei de parts a l’Hospital

L’Hospital Comarcal d’Amposta i l’Institut Mèdic...

Catorze emprenedors reben assessorament en la primera edició d’Agroemprèn

D’aquests, deu han formulat un total de nou projectes, quatre dels quals estan a...