InicioSociedadL’Ajuntament continua arranjant camins i donant suport a les persones afectades pel...

L’Ajuntament continua arranjant camins i donant suport a les persones afectades pel temporal

Segueixen les actuacions de neteja i manteniment de camins i altres espais afectats pel temporal DANA del passat cap de setmana. L’Ajuntament d’Amposta, a través de l’àrea de Serveis Municipals, ha netejat els camins on s’havien acumulat més sediments, a més dels ulls dels barrancs i altres espais que havien quedat malmesos pels fangs, com la zona de la DAF al Polígon de l’Oriola o al barranc de la Rota, pels voltants de l’empresa IVECO. Alhora, al pas del barranc dels Núvols pel polígon de l’Oriola, s’ha reforçat la carretera amb un marge de pedra i s’han obert dos camins intransitables que havien deixat als veïns aïllats, també al barranc de Núvols i al de la Rota. Finalment, al polígon de Tosses s’han habilitat espais per dipositar fangs i s’han repartit contenidors a les zones més afectades per facilitar la neteja al veïnat.

«Estem posant tots els mitjans perquè es pugui tornar a la normalitat el més aviat possible i perquè les persones afectades tinguin tota la informació per arranjar els danys causats pel temporal», deia l’alcalde, Adam Tomàs, qui concretava que «demanarem ser Zona Afectada per Emergència de Protecció Civil, el que comportaria més ajudes per a fer front als danys tant personals com municipals».

Paral·lelament, des de la regidoria d’Acció Climàtica i Medi Rural s’estan recollint totes les afectacions, tant a camins com habitatges i finques particulars, per poder gestionar la declaració de Zona Afectada per Emergència de Protecció Civil (abans declaració de Zona Catastròfica), alhora que s’està estudiant altres ajudes de diferents administracions.

Les persones que necessiten informació o assessorament corresponent a les afectacions del temporal DANA del passat cap de setmana poden trucar a l’Ajuntament d’Amposta (977700057) i preguntar per la regidoria d’Acció Climàtica i Medi Rural.

Últimos artículos

El alcalde ensalza el “trabajo y esfuerzo” de los grupos folclóricos “por mantener viva la llama de nuestras tradiciones”

Durante el acto de celebración del 30 aniversario de la Federación Regional de Folclore...

Centenario de Italo Calvino

CENTENARIO de ITALO CALVINO Pulse el siguiente enlace para ver la información   https://www.canva.com/design/DAFu54fQ8PM/dSxaQgMPuy_-s9_DHbs6Cg/view?utm_content=DAFu54fQ8PM&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink

Díaz Ayuso asiste a la despedida de las Ventas del diestro Julián López, El Juli

La presidenta de la Comunidad de Madrid, Isabel Díaz Ayuso,...

Quizá también te guste

Renovación de la pista «Juan de Vivero»

¡Buenos días! Así luce la pista «Juan de Vivero». ¡Que la disfrutéis!

Adelanto en 15 minutos del servicio de las 7:00h de la línea regular de «La Regional» a partir del 2 de octubre. – Cabezón...

    Informamos que debido al corte de la carretera VA-113  por obras y ante las...