InicioSociedadLa rehabilitació de l’antic Col·legi de les Monges, a concurs d’idees

La rehabilitació de l’antic Col·legi de les Monges, a concurs d’idees

La recuperació de l’antic col·legi de les Monges segueix avançant. Després dels treballs d’enderrocament de les parts no protegides com a Bé Cultural d’Interès Local (BCIL), ara s’ha avançat amb la tramitació administrativa del projecte. I és que la Junta de Govern Local  del 24 de juliol va aprovar les bases del concurs d’idees per a la rehabilitació, reforma i ampliació de l’antic col·legi de les Monges, que contempla la redacció del projecte, tant bàsic com executiu, la direcció d’obra total i la direcció d’execució total.

Fins el 28 d’agost, i amb un pressupost de licitació de 411.399,66 euros (sense IVA) les empreses poden presentar les seves idees per a la recuperació d’aquest espai històric que s’ha de convertir en la futura seu de l’Escola d’Art i Disseny Esardi. «Com amb la recuperació de les Cases del Castell, també vam decidir que un concurs d’idees amb jurat era la millor opció per aconseguir el millor projecte per a recuperar aquest espai històric de la ciutat», diu l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, qui posa en valor «l’aposta del govern municipal per recuperar el patrimoni històric de la ciutat i, a la vegada, recuperar la seva funció educativa. En aquest sentit, la regidora d’Educació, Núria Marco, posa en valor aquest fet i destaca que s’hi podran encabir totes les previsions de creixement de l’Escola d’Art i Disseny.

Recordem que els pressupostos generals de l’Estat del 2023 van incorporar tres milions d’euros per a la rehabilitació de l’antic col·legi de les Monges, arran d’una esmena d’Esquerra.

Podeu consultar els plecs de clàusules aquí. 

Últimos artículos

El alcalde ensalza el “trabajo y esfuerzo” de los grupos folclóricos “por mantener viva la llama de nuestras tradiciones”

Durante el acto de celebración del 30 aniversario de la Federación Regional de Folclore...

Centenario de Italo Calvino

CENTENARIO de ITALO CALVINO Pulse el siguiente enlace para ver la información   https://www.canva.com/design/DAFu54fQ8PM/dSxaQgMPuy_-s9_DHbs6Cg/view?utm_content=DAFu54fQ8PM&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink

Díaz Ayuso asiste a la despedida de las Ventas del diestro Julián López, El Juli

La presidenta de la Comunidad de Madrid, Isabel Díaz Ayuso,...

Quizá también te guste

Renovación de la pista «Juan de Vivero»

¡Buenos días! Así luce la pista «Juan de Vivero». ¡Que la disfrutéis!

Adelanto en 15 minutos del servicio de las 7:00h de la línea regular de «La Regional» a partir del 2 de octubre. – Cabezón...

    Informamos que debido al corte de la carretera VA-113  por obras y ante las...