InicioSociedadLa recuperació de la Val de Zafán com a via verda, accèssit...

La recuperació de la Val de Zafán com a via verda, accèssit del Premi Iniciativa Medi Ambient 2022 de la Diputació de Tarragona

La recuperació de la Val de Zafán com a via verda per part de l’Ajuntament d’Amposta ha estat mereixedora d’un accèssit amb una dotació de 1.000€ als Premis Iniciativa Medi Ambient 2022 de la Diputació de Tarragona. Així, l’ens provincial reconeix el projecte de l’Ajuntament per recuperar l’antic recorregut ferroviari, d’alt valor natural i patrimonial, per convertir-lo en via verda per a vianants i ciclistes.

«És un reconeixement a un projecte que transforma la ciutat», diu l’alcalde, Adam Tomàs, que s’ha mostrat molt satisfet per aquest reconeixement, tot agraint a la Diputació de Tarragona un reconeixement que posa en valor el projecte de recuperació de la Via Verda impulsat des d’Amposta. Tomàs també recorda que la recuperació de la Val de Zafán com a via verda entre la Ràpita, Amposta i Tortosa ha rebut una subvenció de 5 milions d’euros dels fons europeus Next Generation de Transformació Turística. «Seguirem aprofitant tots aquells recursos que ens arribin d’Europa per poder seguir desenvolupant l’Amposta del futur», afegeix l’alcalde.  

Últimos artículos

Charla/taller sobre adolescencia para padres, madres y profesionales

Desde la Mancomunidad de la Comarca de Sangüesa se ha organizado una charla/taller sobre...

Quizá también te guste