InicioSociedadLa realització de l’inventari de camins encara la recta final

La realització de l’inventari de camins encara la recta final

Les zones del Delta, Prats i Poble Nou tenen més d’un centenar de camins. Així ho recull, fins el moment, l’inventari de camins que està realitzant l’Ajuntament d’Amposta, a través de la regidoria de Medi Rural. En concret s’han inventariat 105 camins amb fitxes que inclouen un codi i número, la zona, si hi ha senyalització, la naturalesa del camí, la titularitat i el títol, l’inici i el final, les coordenades, la seua digitalització en SIG, la referència, la longitud, l’amplada, el tipus de ferm, l’estat del mateix,  les millores, observacions diverses i imatges. Un cop acabada tota la zona de ribera, l’equip tècnic que està realitzat l’inventari s’ha traslladat a la zona de Garriga, on es calcula que hi ha una cinquantena de camins més. Per tant, es preveu que l’inventari acabi tenint unes 150 fitxes.

«És una eina indispensable com a instrument de gestió dels camins públics del terme municipal», diu l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs.  «L’objectiu principal és la seva catalogació amb l’objectiu primordial de clarificar la titularitat dels camins que integren tota la xarxa viària del municipi», afegeix la regidora de Medi Rural, Carla Bonfill, tot assenyalant que «és una eina indispensable per poder exercir les competències i poder establir un posterior reglament d’ús d’aquests camins amb l’objectiu de millorar-ne la seva conservació». Bonfill també destaca que el fet que Amposta disposi d’una xarxa de camins tan gran ha fet que l’inventariat s’allargui en el temps. «Vam començar a treballar-hi a l’octubre de 2021 i el fet de que cada fitxa inclogui tanta informació i detall, ha fet que necessitem de més temps d’allò que preveiem al principi per acabar-lo», clou.

La previsió és tenir el document finalitzat durant el segon semestre del 2023.  

Últimos artículos

El Gobierno local se suma a la jornada formativa sobre violencia de género de la Asociación de Mujeres ‘María de Padilla’ – Ayuntamiento de...

La concejala de Servicios Sociales e Igualdad, Ana Abellán, ha participado este sábado en...

La Virgen de los Dolores y el Cristo de la Fe, protagonistas en la primera procesión de la Semana Santa Quintanareña

La procesión del Viernes de Dolores da el pistoletazo de salida a una Semana...

El Colegio Ntra. Sra. de los Dolores celebra la festividad de su patrona

El Colegio Ntra. Sra. de los Dolores de Quintanar de la Orden ha celebrado,...

Quizá también te guste

L’Hospital Comarcal i Imad signen un conveni per ampliar el servei de parts a l’Hospital

L’Hospital Comarcal d’Amposta i l’Institut Mèdic...

Catorze emprenedors reben assessorament en la primera edició d’Agroemprèn

D’aquests, deu han formulat un total de nou projectes, quatre dels quals estan a...