InicioSociedadEls polígons industrials estrenen webs

Els polígons industrials estrenen webs

Els dos polígons industrials d’Amposta, polígon Tosses i polígon l’Oriola, tenen nova pàgina web. Un espai online impulsat des de les seves respectives associacions d’empresaris i empresàries i realitzat amb el suport de l’Ajuntament d’Amposta, amb la voluntat de donar valor afegit als polígons i així incentivar el seu creixement amb l’ampliació de les empreses existents i la implantació de noves activitats.

«Des de l’àrea de Desenvolupament Social i Econòmic hem impulsat la creació d’aquestes dues associacions», explica l’alcalde, Adam Tomàs, «per poder tenir així interlocutors autoritzats a l’hora de detectar les seves necessitats seguir millorant els polígons i fent-los més competitius». 

A més, des de l’àrea es continua treballant, conjuntament amb les associacions, amb diferents jornades i trobades empresarials amb la visió de la dinamització d’aquest teixit empresarial tant important per a la ciutat.

La web del polígon Tosses és https://www.poligonlestosses.cat/ i la del polígon l’Oriola https://www.poligonoriola.cat/. En cadascuna s’hi pot trobar informació de l’associació d’empresaris i empresàries, les empreses que hi ha ubicades així com també altra informació d’interès.  

Últimos artículos

Los vecinos de Getafe evitan que 6 millones de kilos de residuos acaben en el vertedero gracias al reciclaje

Esta mañana se ha celebrado la Gala de Cortos x Reciclaje, en el Teatro...

Regresa el Banco Municipal de Libros para facilitar la adquisición de libros escolares durante el curso 2023-2024

Esta web utiliza cookies para que podamos ofrecerte la mejor experiencia de usuario posible....

Quizá también te guste