InicioSociedadEls Food Trucks tornen als Xiribecs amb dos dies de menjar, música...

Els Food Trucks tornen als Xiribecs amb dos dies de menjar, música i parades

El cap de setmana del 22 i 23 d’abril, el parc dels Xiribecs es tornarà a omplir amb menjar i beure, música en directe, vinils, vehicles clàssics i parades artesanals. Serà amb una nova edició dels Food Trucks, que enguany aposten per donar més presència a la música en directe durant les tardes de dissabte i diumenge i que donaran protagonisme als grups que actualment hi ha al Casal de la Música. Així, durant els dos dies, es realitzaran concerts de 40 minuts per les tardes. Tanmateix, els Recol·lectors de Vinils també punxaran música als matins. Un dels plats forts de la música serà el concert a càrrec de Pepet i Marieta i la banda amb la Unió Filharmònica d’Amposta, en motiu de la celebració de la diada de St. Jordi, el dissabte a les 22.30h a la zona de les grades.

Com és habitual, al voltant del llac s’ubicaran més d’una quinzena d’autocaravanes de menjar. Entre elles n’hi haurà una amb el Certificat sense gluten acreditat per l’Associació de Celíacs de Catalunya. També hi haurà set parades de productors de cervesa amb tirador i tres cellers de vins de producció pròpia (dos de la Terra Alta i un del Priorat). El Crafty Day també tindrà la seva presència amb diferents parades d’artesania i productes de segona mà.

Entre les altres activitats previstes hi haurà parades de vinils i música i concentració i exhibició de motos, cotxes americans i cotxes clàssics. També exhibicions de ball a càrrec del CBE Quick Dance i el grup de ball modern del Gimnàs Alfaro.

Últimos artículos

VIII Cita con el vino en Lardero

Este 17 de Junio a las 19:00 horas en la calle Soldevilla tendrá lugar...

Presentación de la programación de la Semana del Orgullo Manchego 2023 en Alcázar de San Juan

La Asociación Plural LGTBI+ Mancha Centro ha celebrado una rueda de prensa esta mañana...

FIESTAS DEL CORPUS 2023

Aceuchal celebra su tradicional Fiesta del Corpus del 8 al 11 de Junio en...

El Ayuntamiento de Alcázar de San Juan se une a ALCER en el Día Nacional del Donante de Órganos y Tejidos

En conmemoración del Día Nacional del Donante de Órganos y Tejidos, la Asociación Para...

Quizá también te guste