InicioSociedadCuidem Amposta atén els dubtes de 350 persones durant la campanya de...

Cuidem Amposta atén els dubtes de 350 persones durant la campanya de Nadal

La campanya d’informació de Cuidem Amposta sobre el servei de trastos vells i deixalleria de les setmanes de Nadal atén unes 350 persones. Així, els agents ambientals de Cuidem Amposta es van desplaçar a diferents punts de la ciutat per donar informació sobre aquests dos serveis i també donar un paquet de bosses per a la recollida d’orgànica.

Des del 20 de desembre i fins el 5 de gener, la carpa de Cuidem Amposta es va instal·lar en dimarts al matí a la plaça Cecília Carvallo, en dimecres tarda a l’avinguda de la Ràpita i en dijous matí a la plaça Ramon Berenguer IV. En total, va ser nou jornades d’atenció, durant les quals es va atendre a 350 persones per resoldre dubtes com l’horari de la deixalleria o com demanar el servei de recollida de trastos vells a domicili. «Aquestes campanyes d’atenció al carrer ens permeten donar informació directament a la ciutadania de serveis que potser no són del tot coneguts i que si són utilitzats de manera correcta ens permetran fer una gestió més eficient dels residus de la nostra ciutat», assenyala la regidora de Polítiques Ambientals, Núria Marco.

Aquesta acció de conscienciació a peu de carrer en la gestió dels residus se suma a altres accions que la marca Cuidem Amposta ha realitzat els darrers anys per afavorir el reciclatge (com la acció a xarxes, mitjans i peu de carrer +Orgànica-Resta), les de civisme en l’ús de contenidors, la de reciclatge de roba.

Últimos artículos

Oberta la convocatòria d’ajuts al comerç del 2023

L’Ajuntament d’Amposta ha obert ja la...

El ple aprova una modificació de pressupost de prop de 700.000 euros

El ple de setembre de l’Ajuntament...

Alcázar se consolida un año más como referente educativo con la acogida de la jornada formativa de Inspectores de Educación

Esta web utiliza cookies para que podamos ofrecerte la mejor experiencia de...

La Comunidad de Madrid reabrirá la Línea 1 de Metro el 14 de octubre tras concluir las obras de remodelación entre Nueva Numancia y...

Así lo ha anunciado el consejero de Vivienda, Transportes e Infraestructuras, Jorge Rodrigo, durante...

Quizá también te guste

Oberta la convocatòria d’ajuts al comerç del 2023

L’Ajuntament d’Amposta ha obert ja la...

El ple aprova una modificació de pressupost de prop de 700.000 euros

El ple de setembre de l’Ajuntament...

La Fira del disc arriba a la sisena edició

Punt de trobada dels amants de...