InicioSociedadCatorze emprenedors reben assessorament en la primera edició d’Agroemprèn

Catorze emprenedors reben assessorament en la primera edició d’Agroemprèn

D’aquests, deu han formulat un total de nou projectes, quatre dels quals estan a punt de veure la llum

Agroemprèn, la iniciativa de l’Ajuntament d’Amposta i Eurecat per modernitzar el sector agrari a través de l’emprenedoria i la innovació i que es va posar en marxa durant segon semestre de 2022 a través del programa Primer del departament de Treball i Empresa, ha tancat aquesta primera edició amb un balanç positiu.

En total, han participat al programa 14 emprenedores i emprenedors, deu dels quals han formulat un total de 9 projectes, dels quals 4 estan a punt de veure la llum. Aquests, han rebut 100 hores de formació i acompanyament i mentoria específica per les seves necessitats emprenedores. Entre els projectes assessorats, n’hi ha de nova creació com una empresa de conreu i comercialització de flors comestibles, un de fabricació de kombutxa, una granja escola amb experiència turística i educativa o un escorxador mòbil, així com d’altres que han aprofitat l’assessorament per reformular, ampliar o diversificar negocis ja existents com un de producció i comercialització de mel, un de fermentats làctics o un de reciclatge de plàstics.

«El programa Agroemprèn és un dels primers programes d’innovació específics de l’àmbit agrari i agroalimentari i té sentit especialment a Amposta perquè concorda amb la tradició sectorial del teixit productiu i la necessitat de modernització».

Ja s’està treballant per repetir i millorar el programa de cara a aquest any 2023.

Últimos artículos

Los vecinos de Getafe evitan que 6 millones de kilos de residuos acaben en el vertedero gracias al reciclaje

Esta mañana se ha celebrado la Gala de Cortos x Reciclaje, en el Teatro...

Regresa el Banco Municipal de Libros para facilitar la adquisición de libros escolares durante el curso 2023-2024

Esta web utiliza cookies para que podamos ofrecerte la mejor experiencia de usuario posible....

Quizá también te guste