InicioSociedadAmposta tindrà tres noves titulacions de formació professional per al curs 23/24

Amposta tindrà tres noves titulacions de formació professional per al curs 23/24

Amposta ofertarà tres noves titulacions de formació professional per al curs 23/24 i aniran vinculades en dues de les seves àrees d’especialtizació: els esports i la innovació tecnològica.

L’Institut de Tecnificació oferirà la titulació de tècnic/a esportiu/iva en atletisme, que capaciten per exercir professionalment en l’àmbit de l’atletisme. Aquesta titulació se suma a les ja existents en tècnics de futbol, esgrima i salvament i socorrisme. També a l’Institut de Tecnificació es podrà aconseguir la doble titulació de batxillerat + tècnic/a en futbol, uns estudis que tenen una durada de tres anys i en què l’alumnat obté dos títols: el del batxillerat i el de tècnic en futbol. Aquesta doble titulació se suma a la ja existent de batxillerat + tècnic/a en salvament i socorrisme, que es va iniciar el curs 21/22.

Per la seva banda, l’Institut Montsià ampliarà la seva oferta amb un curs d’especialització de robòtica col·laborativa de 400 hores de durada i que capacita per desenvolupar projectes de robòtica col·laborativa i fer-ne el muntatge, la posada en marxa i el manteniment

L’alcalde, Adam Tomàs, ha valorat el fet que curs rere curs Amposta creix amb oferta formativa i, sempre ho fa, dins les seves àrees de referència. «Som referent en ensenyaments esportius, vinculats al projecte esportiu de ciutat, amb el CTE i les entitats esportives; i en innovació, vinculat també al FabLab», afegeix. «Estem satisfets en l’ampliació d’aquesta oferta que permetrà formar joves en futurs professionals que puguin desenvolupar la seva carrera a la ciutat i al territori», afegeix la regidora d’Eduació, Núria Marco.  

Últimos artículos

El Gobierno local se suma a la jornada formativa sobre violencia de género de la Asociación de Mujeres ‘María de Padilla’ – Ayuntamiento de...

La concejala de Servicios Sociales e Igualdad, Ana Abellán, ha participado este sábado en...

La Virgen de los Dolores y el Cristo de la Fe, protagonistas en la primera procesión de la Semana Santa Quintanareña

La procesión del Viernes de Dolores da el pistoletazo de salida a una Semana...

El Colegio Ntra. Sra. de los Dolores celebra la festividad de su patrona

El Colegio Ntra. Sra. de los Dolores de Quintanar de la Orden ha celebrado,...

Quizá también te guste

L’Hospital Comarcal i Imad signen un conveni per ampliar el servei de parts a l’Hospital

L’Hospital Comarcal d’Amposta i l’Institut Mèdic...

Catorze emprenedors reben assessorament en la primera edició d’Agroemprèn

D’aquests, deu han formulat un total de nou projectes, quatre dels quals estan a...