InicioSociedadAmposta se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible amb una...

Amposta se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible amb una caminada, una ruta en bicicleta i una ruta urbana

Amposta torna a participar en la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible fent diverses trobades els dissabtes 16 i 23 de setembre, impulsades des de la regidoria de Governació, amb el suport de les regidories de Turisme i d’Acció Climàtica i Medi Rural.  «Són activitats que tenen per objectiu conscienciar a la ciutadania de la necessitat de canviar els nostres hàbits de mobilitat, perquè sigui més sostenible, i fer així una ciutat més segura», diu la regidora de Governació, Iris Castell.  

Una de les primeres activitats que és durà a terme serà una caminada popular amb la col·laboració dels Amics del Camí de Sant Jaume, el dissabte 16 de setembre a les 9.00 hores. L’activitat s’iniciarà des de la plaça Ramon Berenguer IV.

El mateix dissabte per la tarda, a les 17.30h, es farà una ruta en bicicleta des de Poble Nou del Delta fins la torre de Sant Joan. Caldrà fer una inscripció prèvia que es podrà comprar per la web de turismeamposta.cat pel preu de 6€.

Per concloure amb l’iniciativa, el següent dissabte 23 de setembre a les 11.00h tindrà lloc una ruta urbana per Amposta. El punt de trobada serà a l’Oficina de Turisme i també caldrà fer una inscripció prèvia a turismeamposta.cat, en aquest cas la inscripció és gratuïta

Des de la regidoria de Governació s’està treballant amb els centres educatius perquè la Policia Local organitzi diferents activitats perquè l’alumnat conegui itineraris segurs en bicicleta.

La Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible és una iniciativa nascuda el 1999 que sempre té lloc del dissabte 16 fins el divendres 22 de setembre. Any rere any es pretén promocionar la mobilitat sostenible y sensibilitzar a polítics i ciutadans sobre els beneficis d’utilitzar mitjans de transport més sostenibles.

Últimos artículos

El alcalde ensalza el “trabajo y esfuerzo” de los grupos folclóricos “por mantener viva la llama de nuestras tradiciones”

Durante el acto de celebración del 30 aniversario de la Federación Regional de Folclore...

Centenario de Italo Calvino

CENTENARIO de ITALO CALVINO Pulse el siguiente enlace para ver la información   https://www.canva.com/design/DAFu54fQ8PM/dSxaQgMPuy_-s9_DHbs6Cg/view?utm_content=DAFu54fQ8PM&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink

Díaz Ayuso asiste a la despedida de las Ventas del diestro Julián López, El Juli

La presidenta de la Comunidad de Madrid, Isabel Díaz Ayuso,...

Quizá también te guste

Renovación de la pista «Juan de Vivero»

¡Buenos días! Así luce la pista «Juan de Vivero». ¡Que la disfrutéis!

Adelanto en 15 minutos del servicio de las 7:00h de la línea regular de «La Regional» a partir del 2 de octubre. – Cabezón...

    Informamos que debido al corte de la carretera VA-113  por obras y ante las...