InicioSociedadÀlex Casanovas, Lloll Beltran o Pere Arquillué, noms propis de la temporada...

Àlex Casanovas, Lloll Beltran o Pere Arquillué, noms propis de la temporada d’Arts Escèniques d’Amposta del 2023

Diumenge 8 de gener, amb l’obra de teatre familiar La sireneta i l’illa de plàstic, va arrancar la temporada d’Arts Escèniques d’Amposta per aquest 2023. Una programació que inclou quatre obres de teatre familiar (programades per la Xarxa), quatre obres de teatre per a públic adult, el Dia Mundial del Teatre (al març), el Dia Internacional de la Dansa (a l’abril) o el FesticAm (a l’octubre) entre d’altres. Entre els noms més mediàtics, el d’Àlex Casanovas i Lloll Beltran, amb la seva obra amb Cartes d’amor (el proper 21 de gener) o el de Pere Arquillué amb el monòleg El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc (el 12 de novembre per tancar la temporada).

«Vam recuperar la temporada de teatre l’any 2016, després que no es programés teatre a la ciutat des de l’any 2010», recorda l’alcalde, Adam Tomàs, «i va ser tot un encert». «Des de llavors hem anat recuperant tant la programació per a famílies, amb la Xarxa, que es demostra un èxit de participació a cada sessió, com la programació d’obres de teatre i dansa per a un públic adult, que també hem consolidat des de llavors», diu Tomàs. «Aquest govern ha anat incrementant el suport econòmic al sector cultural, i la programació d’espectacles no s’ha quedat fora d’aquesta aposta», ha dit l’alcalde aquest dimecres al matí en una roda de premsa on, acompanyat de la regidora de Cultura i Memòria Històrica, Inés Martí, han presentat els detalls de la programació.

Martí ha explicat que en la programació d’enguany hi tenen un pes important les obres de teatre inspirades en llibres. «És per això que, en col·laboració amb les llibreries, promourem també la literatura vinculada a les obres», ha explicat Martí, tot detallant que, «en cada obra que estigui basada en un llibre, les persones que portin el llibre podran tenir un descompte en l’entrada». En el cas de les obres familiars, les obres són El monstre dels colors (1 d’abril) i Quan les nenes volen alt (4 de març). En el cas de les obres dirigides al públic adult són Cartes d’amor (21 de gener), Quanta, quanta guerra (19 de març) i El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc (12 de novembre). En el cas del teatre familiar el descompte serà de 2 euros per a una entrada, mentre per a les obres del públic adult serà del 50%.

Totes les obres de teatre es faran a l’auditori de la Unió Filharmònica en dissabte o diumenge. Les obres infantils es faran a les 18h. totes, mentre que les del públic adult es faran a les 19h.

Podeu consultar la programació detallada al següent pdf.

Descarregar document (PDF)

Últimos artículos

29 de Septiembre TALLER DE EMPLEABILIDAD

29 de Septiembre TALLER DE EMPLEABILIDAD | Ayuntamiento de Lardero Utilizamos cookies para asegurar...

Antonio Collado consigue la duodécima victoria tras KO y sigue invicto

A los dos minutos y veinte segundos del cuarto asalto Antonio Collado conseguía ese...

Pablo Conde inicia una nueva etapa en el séptimo arte con el cortometraje ‘La piscina vacía’

Este viernes, en el Hotel Venta El Molino de Alcázar de San Juan, el...

Quizá también te guste