InicioSociedadAgustí Tirado, nomenat representant del Poble Nou i Nuclis Aïllats

Agustí Tirado, nomenat representant del Poble Nou i Nuclis Aïllats

Agustí Tirado tornarà a ser el representant del Poble Nou del Delta de l’Ajuntament d’Amposta. Aquest divendres, 1 de setembre, s’ha dut a terme el nomenament de Tirado com a representant del Poble Nou i Nuclis Aïllats, un càrrec que havia desenvolupat com a regidor durant l’anterior legislatura. «Renovem la confiança amb Agustí Tirado perquè, en aquests quatre anys, el model de gestió del Poble Nou i el consens entre veïnat i empreses turístiques ha estat un èxit», destacava l’alcalde, Adam Tomàs, qui afegia que «prova d’això és l’increment de suport que vam rebre a les passades eleccions municipals a la mesa de Poble Nou, amb prop d’un 54% dels vots».

Per la seva part, Agustí Tirado es mostrava encoratjat per seguir treballant per millorar la vida de les persones que viuen tant al Poble Nou com a Eucaliptus i la resta de nuclis aïllats d’Amposta. El representant deia que «entre els nostres objectius per al Poble Nou, aprovats al PAM 2023-27, hi ha la redacció del projecte del casal cívic, iniciar les obres de la nova depuradora o la carretera d’Amposta al Poble Nou».

Des del 2016, al Poble nou del Delta s’ha dut a terme la rehabilitació de l’Església i la instal·lació del nou dipòsit d’aigua, així com s’ha millorat la xarxa d’aigua potable, s’ha instal·lat un punt verd de reciclatge i s’han eliminat les barreres arquitectòniques. Entre altres actuacions, també s’ha modificat el model de mobilitat arran d’una consulta ciutadana, s’ha realitzat el tancament de les pistes i s’ha impulsat el projecte de la carretera de la Diputació de Tarragona.

Últimos artículos

Navarro visita Vinícola de Tomelloso en la recta final de la campaña de vendimia

El alcalde, que ha destacado la apuesta por la innovación de esta cooperativa, ha...

La Policía Nacional de Alcázar de San Juan celebra el día de sus patrones, los Santos Ángeles Custodios

Esta mañana han tenido lugar delante de la Comisaría de Policía Nacional de la...

L’Ajuntament destina 15.000 euros al foment de la biodiversitat Parc del Mussol

L’Ajuntament d’Amposta ha atorgat una subvenció...

Recol·lectors en Viu programa set concerts d’octubre a març

Els concerts de Recol·lectors en Viu...

Quizá también te guste

L’Ajuntament destina 15.000 euros al foment de la biodiversitat Parc del Mussol

L’Ajuntament d’Amposta ha atorgat una subvenció...

Recol·lectors en Viu programa set concerts d’octubre a març

Els concerts de Recol·lectors en Viu...